Arvioita

Kaaren kertomuksesta sanottua

”#Kirjahaaste 4. pv: kirja, joka teki suuren vaikutuksen. Tänä vuonna [2020] vaikutuksen ovat tehneet mm. Inna Airola: Kaaren kertomus — viimeinen osa (vollotin viimeiset 30 sivua) […]”

Twitterissä @mmariacarole

Maria Carole

”Nyt on Kaaren kertomus luettu kokonaisuudessa loppuun. Tuli itku lopussa. Oli mielenkiintoista lukea ja joiltain osin samastuin Kaareen. Suosittelen!💜”

Twitterissä @saddy82

Caladran

”Sain luettua Kaaren Kertomuksen Keskimmäisen osan loppuun ja pidän siitä tosi paljon! Iloinen, että Kaare lopulta rohkeni, kun mie välillä tuskailin hänen ja Ásevaisen tapaamisia. Vielä pitäisi hommata viimeinen osa.💜💜💜”

Twitterissä @saddy82

Caladran

”Oli mukava lukukokemus ja erinlaista mihin olen tottunut, mutta silti se vei mukanaan. Pidin kovasti, vaikka jotkut tilanteet ahdisti ja suututti. Suosittelen luettavasti!”

Twitterissä @saddy82

Caladran

”Vahvaa, elämän- ja pakkasenmakuista, haikeaakin fantasiaa. […] Kirja, joka pyöri mielessä vielä aamullakin. Olen vihainen, jos tämä ei ole ensi syksyn Kuvastaja-listalla, vaikka trilogian päätösosa onkin.”

Twitterissä @mmariacarole

Maria Carole

”Kaaren kertomuksen viimeinen osa päättää kauniisti ja koskettavasti @AirolaInna ’n trilogian.”

Twitterissä @taru_vayrynen

Taru Väyrynen

”[…]Kirja on huima fantasiakertomus [ja] äärimmäisen hyvin ja huolella kirjoitettu ja asian eteen on nähty vaivaa tosimielellä.”

Möllärimestari-omakustannekilpailun arviointi

Möllärimestari 2019

”Tämä [keskimmäinen osa] pysyi monessa mielessä paremmin kasassa kuin eka osa, ja Kaarekin – luojan kiitos! – ryhdistäytyi. […] Pidin. Pohdin, että *juuri tälle* on kolonsa.”

Twitterissä @mmariacarole

Maria Carole

”Kaaren kertomus: Keskimmäinen osa jatkaa upeaa fantasiasarjaa jossa lukijaa kuljetetaan maagisten metsien, upeiden suomaisemien ja arkisten sattumusten kautta kohti uusia korpipolkuja. […] Tarinan aikana Kaare kasvaa ja rohkaistuu, hänen hahmonsa kehitystä on ollut kiehtovaa seurata. […] Hieno teos ja paljon jäi vielä kutkuttamaan mielen pohjalle viimeistä kirjaa odottaessa!”

Instagramissa @salka44

Mima Suvinen

”Jännityksellä jään odottamaan seuraavaa osaa!”

Instagramissa @salka44

Mima Suvinen